منم این سومین باره می گم تولدت مبارم:D:D:D:D:D:D:D:
Printable View
منم این سومین باره می گم تولدت مبارم:D:D:D:D:D:D:D:
نقل قول:
اول فکر کن بعد پست بده که مجبور نشی ویراش کنی تولد ساسان هم ول نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اه ه ه ه
حرف مفت نزن.......:great:نقل قول:
اول فکر کن بعد پست بده که مجبور نشی ویراش کنی تولد ساسان هم ول نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اه ه ه ه
دلیل ویرایشم این بود که به جای کلمه درست نوشته بودم دست
در ضمن اول فکر کن بعد حرف بزن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه تولد ساسان نبود که می زدم لهت می کردم پسرک
ساسان تولد مبارک:give_rose:
یه تیم سرود واست تشکیل دادم:1. (38):.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر کنم برای اولین باره که توی تاپیک تبریک تولد یه همچین بحث هایی به وجود میاد .
دوستان در صورت تکرار چنین پست هایی ، اولین اخطار رو میگیرید .
رعایت کنید لطفا ...
موفق باشید .
:give_rose:
مخلص شما رفیق عزیز ، موفق باشی :love::love::love::give_rose::give_rose::give_rose ::11(): .نقل قول:
چاکر بهنام عزیز ، خیلی مخلصیم ... :love::love::love::11()::11()::11()::give_rose::gi ve_rose::give_rose:نقل قول:
خیلی ممنونم دوست عزیز ، ای گفتی .... :love::love::love::give_rose::give_rose::give_rose ::great: .:11():نقل قول:
ای بابا تو روز تولدتم ول کن نیستی :1. (38):نقل قول:
فکر کنم برای اولین باره که توی تاپیک تبریک تولد یه همچین بحث هایی به وجود میاد .
دوستان در صورت تکرار چنین پست هایی ، اولین اخطار رو میگیرید .
رعایت کنید لطفا ...
موفق باشید .
بابا بی خیال..................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چقدر دير رسيدم شرمنده تبريک ميگم تفلدتم حسابی افتاده تو اين عياده شعبان ها
برو حالشو ببر اما زياده روی نکن
ساسان جان، من هم تولدت رو تبریک میگم... ایشالا 1000 سال تو کار پی اس پی باشی و روشهای نوین دانگرید رو به ما منتقل کنی.... ما هم زیر سایه اتون پی اس پیمون رو دانگرید کنیم دیگه!! (CopyRighted By EBI )
:11():